ADEG & Canal Blau TV

blog


Few days ago I did a presentation about the ‘smartphone revolution’ at my hometown local companies association ADEG. The presentation went very well and there was around 25 people there. I did the presentation together with Conrad Rovira, owner of A16 Sistemes Informàtics and we both managed to show the companies there why mobile technologies are very imporant for IT and Media sectors and what are the possibilities of mobile applications.
We also introduced the creation of a smartphone development interest group in the region. Please get in touch with us to get more information.
The next day we both went to Canal Blau TV to have a quick chat (live!) about the same topic, the ‘smartphone revolution’.

Uns dies enrera vaig donar una presentació sobre la ‘revolució smartphone’ a l’associació d’empreses locals del Garraf – ADEG. La presentació va anar força bé i van anar unes 25 persones. La presentació la vaig fer conjuntament amb Conrad Rovira A16 Sistemes Informàtics i vam aconseguir mostrar a les empreses presents perquè la tecnologia mòbil és tan important per als sectors de IT i Media i quines són les possibilitats de les aplicacions mòbils.
També vam aprofitar per explicar la creació d’un grup d’interès en desenvolupament per a dispositius mòbils. Encara estem ultimant els detalls, però poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.
El dia següent vam anar al Canal Blau TV per fer una petita tertúlia (en directe!) sobre el mateix tema, la ‘revolució smartphone’.
Here is the video (low quality):
Aquí podeu veure el video en baixa qualitat:

http://labs.rafols.org/flvplayer.swf?file=CBTV_low.flv&autoStart=false

and here is in higher quality:
i aquí amb una mica més de qualitat:

http://labs.rafols.org/flvplayer.swf?file=CBTV.flv&autoStart=false

and finally here is the link to the original video on the TV channel website:
i el video original de la pàgina de TDT Garraf:
TDT Garraf
You can contact us at the following addresses:
http://www.service2media.com/contact/madrid
http://www.a16.com